Organele și glandele tale au nevoie de hrană. Într-o oarecare măsură, acest lucru este clar pentru noi - la urma urmei, auzim în mod constant termenul „hrană pentru creier” și nu întâmplător. Pentru a face față aglomerației din viața de zi cu zi, creierul nostru are nevoie de tot felul de combustibil.

Tiroida are nevoie și de hrană. Mai ales când este epuizată după săptămâni, luni sau ani de luptă cu virusul tiroidian Epstein-Barr . Acest al doilea creier al corpului tău are nevoie de terapie nutrițională pentru a se recupera. În plus, nervii, sistemul imunitar, ficatul, sistemul limfatic, glandele suprarenale și creierul, toate au nevoie de partea lor de hrană după ce se confruntă cu virusul Epstein-Barr . Aici vă sunt utile informațiile din acest articol. Acesta va ajuta să ofere corpului dumneavoastră instrumentele de care are nevoie pentru a ucide virusul, a repara daunele pe care le-a făcut și pentru a se regenera pentru un viitor mai sănătos.

Probabil te vei întreba dacă va trebui să-ți schimbi viața peste noapte. Absolut nu! Gândiți-vă la acest articol mai degrabă la o listă cu toate opțiunile disponibile pentru dvs. decât la un cadru de reguli. Încorporarea acestor elemente vindecătoare în viața ta înseamnă a crea o dietă nutrițională durabilă pentru tine. Cel mai important este să mergi înainte într-un mod care să funcționeze pentru tine, astfel încât să nu renunți după trei zile sau chiar înainte de a începe și să decizi că nu ești la îndemână. Sunteți pregătiți pentru asta. Fii perseverent și crede în tine începând asta. Nu este vorba de a crede într-un alt plan de dietă, ci de a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine ca persoană.

Una dintre provocările în vindecarea EBV este că atunci când virusul începe să moară în anumite părți ale corpului, ripostează încercând să înceapă un al doilea și chiar al treilea ciclu de infecție. De aceea, după o perioadă în care te simți mai bine, pot apărea noi simptome sau un nou val de oboseală. Fiți încurajați că aceasta este o parte naturală a vindecării și că, cu cât introduceți mai multe dintre aceste alimente vindecătoare în viața voastră, cu atât mai mult veți putea scurta sau preveni aceste cicluri suplimentare ale virusului.

Este foarte important să nu ai mentalitatea că adăugarea acestor alimente în dieta ta este o obligație. Alimentele vindecătoare vor fi noii tăi cei mai buni prieteni. Aceștia nu sunt prietenii care te obosesc și te încurcă, cei ale căror apeluri încerci să le eviți din grija pentru sănătatea ta. Aceste alimente vindecătoare sunt prietenii care vă stau pe spate și vă sunt mereu alături, indiferent de situație. Pe măsură ce lucrați pentru a scăpa de EBV și a restabili sănătatea tiroidei și a restului corpului, aceste remedii antivirale, antibacteriene, reparatoare de țesuturi, de stimulare a sistemului imunitar, de stabilizare hormonală, de îmbunătățire a dispoziției, de purificare și de transformare a sănătății vor fii cei mai - susținătorii loiali și dedicați pe care i-ai putea cere. Ele schimbă cu adevărat viața.

ALIMENTE MEDICINALE

Deoarece acum ești expertul în propria sănătate, ești persoana care poate judeca cel mai bine care dintre alimentele descrise în acest articol sunt potrivite pentru starea și simptomele tale. Dacă vrei să le adaugi pe toate, chiar mai bine! Dacă doriți să adoptați o abordare mai măsurată și mai realistă, alegeți trei alimente pe care să vă concentrați în prima săptămână. Pune lista pe frigider pentru a-ți reaminti să includă o porție din fiecare în dieta ta în fiecare zi. În săptămâna următoare, alege încă trei alimente, adaugă-le pe listă și include-le și în dieta ta zilnică. Nu este vorba despre a mânca o frunză de salată sau o bucată de măr ici și colo. Pentru a experimenta o schimbare semnificativă, va trebui să vă asigurați că consumați aceste alimente vindecătoare în cantitatea potrivită.

Puteți vedea cât de repede pot fi eliminate alimentele neproductive din dieta dvs. atunci când puneți accent pe aceste alimente vindecătoare. Pentru a vă ajuta să introduceți aceste alimente în viața dvs., vom prezenta multe dintre rețetele de vindecare a tiroidei ale lui Anthony William pe care vă puteți aștepta să le vedeți pe blogul nostru . Dacă doriți să aflați și mai multe despre proprietățile și beneficiile specifice ale acestor alimente, veți găsi caracteristici mai detaliate despre ele, împreună cu mai multe rețete, în cartea lui Anthony William The Best Foods . Și dacă gândul de a mânca fructe pentru sănătate contrazice ceea ce ați auzit, consultați Adevărul despre fructe pe blogul nostru sau citiți mai multe în The Healing Medium pentru a lăsa aceste preocupări deoparte. Să știi că dacă te privești de fructe, te vei lipsi de vindecare.

Înarmați-vă tiroida cu anghinare

Anghinarea este unul dintre cei mai buni aliați ai tăi atunci când te vindeci de virusul tiroidian. Miezul său conține nutrienți care susțin și refac glanda tiroidă în sine - în special fitochimice care comunică cu sistemul pentru a transmite frecvențele altor organe. Aceste substanțe fitochimice sunt un subset nedescoperit de izotiocianați care lucrează în mod specific cu enzimele și aminoacizii din corpul nostru pentru a pătrunde și susține sistemul nostru imunitar și glanda tiroidă. Acești compuși susțin producția de hormoni tiroidieni, care până acum rămân nedescoperiți de cercetarea medicală și de știință. Aceste subgrupe de izotiocianați ajută, de asemenea, la micșorarea nodulilor, tumorilor și chisturilor prin declanșarea unui hormon antitumoral găsit în celulele umane, expunând EBV care le-a creat sistemului nostru imunitar. În plus, aceste subgrupe suplimentează glanda tiroidă cu tirozină, o substanță chimică necesară pentru producerea hormonilor tiroidieni. De asemenea, ajută la detoxifierea ficatului de neurotoxine, dermatotoxine, metale grele etc.

Frunzele de anghinare – adică. „carnea” din care muști de la baza solzilor de anghinare sunt ca un scut pentru glanda tiroidă. Asta pentru că partea comestibilă a frunzelor de anghinare (tehnic bractee) conține compuși alcaloizi care trimit mesaje către anumite părți ale sistemului imunitar pentru a vă proteja tiroida de invadatori precum EBV . Când EBV a pătruns deja în glanda tiroidă, anghinarea are un efect anti-proliferativ, ajutând la încetinirea dezvoltării virusului acolo. Includerea anghinarelor în dieta ta este ca și cum ai oferi glandei tale delicate și prețioase propriul său scut.

Pentru îndrumări despre cum să pregătiți anghinare și să le includeți în alimentație, consultați rețeta „Anghinare la abur cu două tipuri de sos” .

IMPORTANT!: Conservele, îmbuteliate și chiar unele miezuri de anghinare congelate conțin adesea acid citric, un iritant derivat din porumb, așa că ar trebui să le înmuiați peste noapte pentru a scăpa de conservant înainte de a le mânca.

Alte alimente vindecătoare, aliații tăi

Când combini anghinarea cu alimentele de pe această listă, îi oferi corpului tău un set incredibil de instrumente de recuperare.

 • Aloe Vera: Gelul proaspăt din frunze de aloe este un excelent antiviral care, de asemenea, elimină toxinele din sânge și din organism, ajutând la curățarea ficatului de pesticide. Aloe susține activitatea glandelor suprarenale și extrage radiațiile din glanda tiroidă.
 • Merele: antiinflamatoare pentru glanda tiroidă, deoarece distrug EBV . Când pectina intră în sistemul lor digestiv, eliberează substanțe fitochimice care se leagă de EBV, învelind celulele virusului, astfel încât acestea să nu se poată hrăni și să se reproducă.
 • Rucola: Reduce nodulii tiroidieni, tumorile și chisturile (atât canceroase, cât și benigne) și ajută la prevenirea cancerului tiroidian asociat cu EBV. Compușii fitochimici din rucola pătrund în glanda tiroidă, întinerind țesutul tiroidian în timp ce reducând cicatricile acestuia. Acești compuși împing, de asemenea, din ficat depozitele vechi de depozite de medicamente tiroidiene prescrise.
 • Sparanghel: curăță ficatul și splina, întărește pancreasul și acționează ca un susținător uimitor al tiroidei. Sparanghelul nu numai că suprimă creșterea EBV , dar o oprește complet. Substanțele fitochimice din piele și vârfurile sparanghelului resping virusul și ajută la oprirea înmulțirii acestuia. Sparanghelul conține, de asemenea, un alcaloid care ameliorează durerea, care acționează ca o aspirină blândă în întregul corp. Încercați-le crude, suc sau aburite.
 • Alge marine (în special dulse și kelp): La fel cum punem iod pe răni, conținutul de iod din algele marine precum dulse este un antiseptic pentru glanda tiroidă. Când este absorbit de glandă, devine unul dintre cele mai puternice mecanisme de luptă ale tiroidei, alături de zinc . Din fericire, dulse și alte alge marine conțin și niște zinc . Aceste două minerale valoroase care lucrează împreună pot învinge infecția virală a glandei tiroide, oprind astfel tiroidita (inflamația glandei tiroide). Algele marine ajută, de asemenea, la protejarea glandei tiroide de efectele radiațiilor, la eliminarea radiațiilor din aceasta și la prevenirea cancerului tiroidian.
 • Avocado: conține substanțe fitochimice care protejează mucoasa tractului digestiv de cofactorul EBV - bacterii streptococice . De asemenea, conține o formă ușor digerabilă de cupru care ajută la echilibrarea producției de hormoni tiroidieni T4 și T3. Glucoza naturală din avocado calmează nervii sensibili din tot corpul care au fost iritați de neurotoxinele virale.
 • Bananele: furnizează aminoacizi și tipul potrivit de potasiu pentru a restabili neurotransmițătorii după ce au fost epuizați de neurotoxinele EBV . De asemenea, au proprietăți puternice antivirale și antiinflamatorii. O sursă excelentă de calciu, deoarece copacii cresc în sol bogat în calciu, ei sunt, de asemenea, un remediu excelent pentru hipoglicemie, deoarece ajută la echilibrarea zahărului din sânge. Nu vă alarmați de moda că bananele au prea mult zahăr. Zahărul lor din fructe este de fapt un aliment extrem de important pentru creier și este, de asemenea, legat de aminoacizii și mineralele care oferă bananelor nutriția lor vitală.
 • Busuioc: abilitățile antivirale ale acestei plante provin în parte din compușii fitochimici care pot pătrunde în glanda tiroidă și pot încetini dezvoltarea celulelor EBV . Busuiocul ajută la reducerea nodulilor, chisturilor și tumorilor și are compuși anticancerigen care ajută la prevenirea cancerului tiroidian.
 • Fructele de pădure: au un efect profund asupra glandei tiroide, mai ales că sunt bogate în antioxidanți, care pot acționa ca un mecanism pentru a încetini deteriorarea accelerată a țesuturilor tiroidiene. Anumite fructe oferă și proprietăți vindecătoare specifice. De exemplu, murele ajută la reducerea creșterii nodulilor, întărind și întărind țesutul tiroidian. Zmeura este un aliment excelent de detoxifiere pentru întregul corp, bogat în antioxidanți care îndepărtează în mod specific subprodusele EBV și alte resturi virale din sânge, permițând o curățare generală mai ușoară. De asemenea, zmeura tind să se lege și să elimine contaminanții eliberați în tractul intestinal de către ficatul încărcat cu deșeuri virale. (Afinele sălbatice au o intrare separată în această listă.)
 • Conopida: este deseori evitată de pacienții cu probleme cu tiroida deoarece este etichetată drept „goitrogen”, dar este de fapt unul dintre cei mai buni prieteni ai tiroidei deoarece o ajută să lupte împotriva EBV și conține oligoelementul bor.care susține întregul sistem endocrin. Conopida conține, de asemenea, substanțe fitochimice care pot împiedica micșorarea tiroidei în timpul atrofiei care poate apărea în cazul supratratării pe termen lung a hormonilor tiroidieni.
 • Țelina: crește acidul clorhidric din intestin și ajută ficatul să producă bilă pentru a descompune alimentele. Oferă săruri minerale care sunt anti-EBV și susțin sistemul nervos central cu electroliți puternici în timp ce stabilizează și susțin glandele suprarenale. Tulpinile de țelină au capacitatea de a curăța glanda tiroidă de toxinele EBV . De asemenea, stimulează producția de hormon tiroidian T3.
 • Coriandru: Face minuni în lupta împotriva EBV. Este crucial pentru legarea metalelor grele toxice, cum ar fi mercurul și plumbul, care alimentează virusul. De asemenea, se leagă de neurotoxinele EBV, care, atunci când sunt libere în organism, pot provoca amorțeală și rigiditate, durere, inflamație, depresie și anxietate.
 • Nucă de cocos: antiviral și antiinflamator: nuca de cocos ucide celulele EBV și reduce creșterea nodulilor. Ajută la protejarea sistemului nervos central de expunerea la neurotoxine EBV . Încercați-l sub formă de ulei de cocos , tahini de nucă de cocos, făină de cocos (dacă nu este îndulcită și nealterată), lapte de cocos și apă de nucă de cocos .
 • Legume crucifere: conținutul bogat de sulf din aceste alimente este un dezinfectant și descurajant pentru EBV în glanda tiroidă. Sulful are o calitate de acoperire, saturând glanda și creând un efect de cortină de fum, astfel încât virusul să nu funcționeze corect. În același timp, acest sulf ajută la revitalizarea glandei în sine - contrar credinței populare că aceste legume crucifere sunt problematice pentru glanda tiroidă. În ordinea importanței, iată câteva dintre cele mai bune plante crucifere pe care să le introduci în viața ta (mai multe despre primele cinci separat din această listă): conopidă, varză, ridichi, rucola, creson, varză de Bruxelles, varză, broccoli, guli-rabe, salată verde. , broccoli rabe și muștar.
 • Castraveți: întărește glandele suprarenale și rinichii și elimină neurotoxinele EBV din sânge. Hidratează sistemul limfatic, în special partea din jurul gâtului (unde glanda tiroidă are propriul sistem imunitar cu limfocite special desemnate care caută celulele EBV), permițând o mai bună curățare a tiroidei. Hidratarea cu castraveți poate încetini și chiar opri dezvoltarea infecției cu mononucleoză.
 • Curmale: conțin potasiu, magneziu și glucoză, care susțin sistemul endocrin. Curmalele ajută la curățarea ficatului de resturile cauzate adesea de deșeurile EBV . Ele induc, de asemenea, o acțiune peristaltică, ajutând tractul intestinal să stoarce și să împingă numeroasele varietăți de deșeuri care pot împovăra organismul în timp ce încearcă să se vindece singur.
 • Fenicul: bogat în vitamina C și alți compuși antivirali puternici pentru combaterea EBV. Semințele de fenicul conțin un compus asemănător aspirinei cu o calitate laxativă care acționează ca un antiinflamator al glandei tiroide inflamate de EBV. Această calmare a glandei tiroide ajută la îmbunătățirea producției de hormoni în ea.
 • Smochine: captează toxinele în tractul intestinal și scoate-le din organism, astfel încât să te poți vindeca. Ele curăță, de asemenea, ficatul de pesticide, medicamente vechi, cum ar fi medicamentele tiroidiene și alte deșeuri care fac ficatul mai puțin potrivit pentru a trăi în EBV .
 • Usturoiul: un produs antiviral și antibacterian care protejează împotriva EBV prin distrugerea celulelor virusului. De asemenea, ucide streptococul , un cofactor al EBV, permițând mai puține infecții ale tractului urinar, infecții ale sinusurilor și posibilitatea de creștere excesivă a bacteriilor intestinale subțiri (SIBO) . Ajută la îndepărtarea deșeurilor virale și bacteriene toxice din sistemul limfatic.
 • Ghimbir: ajută la absorbția nutrienților și ameliorează spasmele asociate cu EBV și stresul excesiv. Încărcat cu propria sa varietate de vitamina C biodisponibilă , ghimbirul este, de asemenea, un puternic antiviral împotriva EBV. Una dintre calitățile speciale ale ghimbirului este capacitatea sa de a scoate corpul dintr-o stare reactivă care se poate întâmpla cu ușurință atunci când EBV este pe scenă, calmând nervii și mușchii. Ghimbirul ajută la echilibrarea și homeostazia glandei tiroide ridicând-o dacă este hipoactivă și calmând-o dacă este hiperactivă.
 • Seminte de canepa: furnizeaza oligoelemente si aminoacizi vitali pentru glanda tiroida. Protejează foarte mult inima de produsul secundar al biofilmului EBV, care poate înfunda valvele organului și poate provoca palpitații. De asemenea, este util pentru întărirea sistemului cardiovascular. Ajută la protejarea altor părți ale corpului care sunt afectate de EBV , inclusiv ochii – de exemplu, ajută la reducerea opacității ochilor.
 • Varza varza: bogata in alcaloizi specifici care protejeaza impotriva virusurilor precum EBV. Substanțele fitochimice ale acestuia pot pătrunde în glanda tiroidă, distrugând buzunarele de EBV care încep să se dezvolte acolo în primele etape ale virusului care pătrunde în glandă.
 • Lămâi și lime: îmbunătățesc digestia prin creșterea nivelului de acid clorhidric (acidul bun) din intestin. Ele întăresc mucoasa intestinelor, curăță ficatul și oferă supliment de calciu pentru a preveni osteoporoza, atunci când EBV determină nodulii din tot corpul să epuizeze rezervele de calciu. Lămâile și limele echilibrează, de asemenea, nivelurile de sodiu din sânge, permițând electroliților să activeze și să îmbunătățească activitatea neurotransmițătorilor, care este împiedicată de neurotoxinele EBV care provoacă ceață cerebrală și alte simptome neurologice.
 • Salata verde (in special salata verde si salata romana): stimuleaza peristaltismul tractului intestinal si ajuta la eliminarea EBV din ficat si sistemul limfatic. Purifică sângele și construiește sistemul circulator. Conține săruri de micronutrienți care susțin glandele suprarenale, care la rândul lor susțin glanda tiroidă.
 • Mango: conține o cantitate imensă de caroten, care reface splina și ficatul, hrănește creierul și curăță sistemul limfatic de toxinele deșeurilor EBV. De asemenea, oferă magneziu și glucoză bioactive care calmează nervii pentru a ajuta problemele de somn cauzate de EBV.
 • Sirop de arțar: conține zeci de oligoelemente care întăresc creierul și restul sistemului nervos, protejându-le de oxidarea cauzată de deteriorarea metalelor grele și a neurotoxinelor EBV . Ajută la formarea rezervelor de glicogen în ficat și creier pentru a echilibra zahărul din sânge, ceea ce menține glandele suprarenale puternice și stabile, astfel încât să poată susține tiroida.
 • Nuci (în special nuci, nuci de Brazilia, migdale și caju): conțin oligoelemente precum zinc, seleniu și mangan, care sunt utile pentru susținerea tiroidei. Nucile, de exemplu, conțin compuși fitochimici antivirali și antibacterieni care inhibă multiplicarea EBV în ficat, splină și tiroidă.
 • Arpagicul și ceapa verde: o altă resursă fantastică datorită conținutului de sulf, care confundă și distruge EBV în timp ce hrănește glanda însăși. Ca și în cazul legumelor crucifere, căldura este cea care le dă valoare. Ceapa este foarte importantă în combaterea EBV, deoarece are proprietăți antivirale puternice.
 • Portocalele și mandarinele: La fel ca lămâile și limele, acestea sunt o sursă bogată de calciu, care este vitală atunci când corpul dumneavoastră are nevoie de minerale pentru a bloca EBV să vă afecteze tiroida. Obținerea din belșug de calciu biodisponibil - cea mai bună sursă sunt citricele - împiedică organismul să fie nevoit să folosească rezervele de calciu din oase. Conținutul de vitamina C din portocale și mandarine este, de asemenea, un luptător împotriva EBV, ajutând la revigorarea ficatului după leziuni ale EBV și la curățarea organului de grăsimi și resturi virale, ajutându-vă astfel să slăbiți.
 • Papaya: restabilește sistemul nervos central după deteriorarea de către neurotoxine. Întărește și restabilește acidul clorhidric în intestine. Conținutul de vitamina C este o armă secretă împotriva EBV și, de asemenea, ajută la curățarea și refacerea ficatului. Substanțele fitochimice din papaya, care umplu carnea sa bogată, radiantă, roșu-portocalie, au capacitatea de a aduce mai multă lumină solară în glanda tiroidă în sine atunci când cineva este afară și se bucură de o zi frumoasă. Această absorbție suplimentară a luminii soarelui încetinește creșterea EBV și capacitatea sa de a se răsuci și de a pătrunde în glanda tiroidă. Papaya ajută, de asemenea, la stoparea atrofiei glandei tiroide.
 • Pătrunjel: Îndepărtează nivelurile ridicate de cupru și aluminiu care alimentează EBV și, la rândul lor, provoacă probleme ale pielii. Stimulează producția de hormon tiroidian T3, ajutând la hrănirea și repararea glandei tiroide.
 • Pere: refac și hrănesc ficatul în timp ce curăță și curăță organul de pesticide și deșeurile EBV. Acest proces ajută la corectarea unui ficat lent, astfel încât să se poată obține o scădere în greutate în exces. Foarte util în reducerea rezistenței la insulină, echilibrarea zahărului din sânge și susținerea glandelor suprarenale.
 • Rodia: ajută la detoxifierea și purificarea sângelui, precum și a sistemului limfatic. Suprima EBV și alți viruși; descompune nodulii, tumorile și chisturile din tot corpul, inclusiv glanda tiroidă; revitalizeaza si intineresc tesutul tiroidian. Susține glandele suprarenale. Ajută la protejarea și curățarea glandei paratiroide.
 • Cartofi: Cartofii, adesea etichetați ca aliment „alb”, lipsit de nutrienți, sunt de fapt unul dintre cele mai puternice alimente anti-EBV. Bogate în lizină, conțin și tirozină, o substanță chimică necesară pentru producerea hormonilor tiroidieni.
 • Ridichi: un aliment antiviral care conține sulf magic, încetinind EBV prin efectul său de fum. Ele ajută la prevenirea și reducerea cancerului tiroidian și la eliminarea radiațiilor din acesta. Când glanda tiroidă este epuizată din lupta împotriva EBV, este lipsită de oligoelemente. Chiar și atunci când pământul pare sterp, ridichile absorb din pământ peste 30 de oligoelemente care sunt deosebit de utile pentru revitalizarea și întărirea glandei tiroide. Ridichile ajută, de asemenea, la prevenirea atrofiei tiroidiene.
 • Miere crudă: cel mai bun combustibil pentru hrănirea și revitalizarea glandei tiroide. Glucoza și alți nutrienți din mierea crudă sunt direcționate eficient către glanda tiroidă pentru a o hrăni. Știința medicală încă nu cunoaște relația simbiotică dintre miere și glanda tiroidă. Este, de asemenea, un antiviral care ajută la combaterea EBV datorită conținutului său de zinc .
 • Semințele de susan: întăresc sistemul nervos central, furnizând în același timp aminoacizi precum tirozina și lizina în microforme foarte biodisponibile, care sunt ușor de introdus și absorbit de glanda tiroidă pentru a-și îmbunătăți funcția și pentru a suprima EBV .
 • Spanacul: creează un mediu alcalin în organism și oferă oligoelemente foarte absorbabile pentru sistemul nervos. Se leagă și elimină deșeurile virale asemănătoare jeleului din ficat, care pot contribui la creșterea în greutate misterioasă și la bataiile misterioase ale inimii. Un mijloc deosebit de bun de întinerire a pielii și de a inversa afecțiuni precum eczema și psoriazisul.
 • Germeni și microverzi: bogate în zinc și seleniu pentru a întări sistemul imunitar împotriva EBV, conțin, de asemenea, micronutrienți importanți pentru glanda tiroidă și ajută la reducerea creșterii nodulilor.
 • Dovlecei de iarnă (în special dovlecei și dovlecei): ajută la stabilizarea glandei tiroide și la creșterea producției de hormoni tiroidieni T4 și T3. Ele ajută la refacerea ficatului și susțin capacitatea acestuia de a converti hormonii tiroidieni. Ele furnizează glucoză ușor digerabilă creierului și restului sistemului nervos pentru a ajuta la vindecarea nervilor inflamați cauzați de EBV.
 • Cartofi dulci: ajută la curățarea și detoxifierea ficatului de subprodusele și toxine ale EBV . Ele ajută la hrănirea pielii și susțin glandele suprarenale. Ele ajută la reducerea fibroamelor și a chisturilor în întregul corp cauzate de EBV, inclusiv a chisturilor ovariene care duc la sindromul ovarului polichistic (PCOS).
 • Cimbru: un agent antiviral uimitor care face parte integrantă din eliminarea oricărei boli tiroidiene. Compușii săi nutritivi intră în glanda tiroidă, ucigând EBV acolo și permițând glandei tiroide să-și recapete controlul asupra ei înșiși, iar acest aliment valoros scade, de asemenea, încărcătura virală în întregul corp, ajutând la ameliorarea multor simptome.
 • Roșiile: conțin propria lor formă de vitamina C , care este biodisponibilă pentru sistemul limfatic și pentru ficat, susține sistemul imunitar pentru a-l menține puternic împotriva EBV și previne trecerea cu ușurință a virusului prin organism. Această vitamina C susține, de asemenea, propriul sistem imunitar al tiroidei în zona gâtului. Pe măsură ce cresc, roșiile absorb și colectează frecvența luminii lunii noaptea, la fel cum glanda tiroidă colectează razele soarelui în timpul zilei. Aceasta înseamnă că atunci când sunt consumate, roșiile sporesc frecvențele radio ale glandei tiroide, ajutând la crearea echilibrului și homeostaziei cu toate organele și glandele corpului.
 • Turmericul: Ajută la repararea țesutului tiroidian, permițând glandei tiroide să se regenereze și să se repare singură. Ajută la tratarea problemelor virale în întregul corp, acționând ca un antiinflamator, deoarece suprimă EBV și reduce încărcătura virală.
 • Nasturel: ajută la stoparea creșterii cicatricilor EBV în ficat și glanda tiroidă. Împinge recipientele vechi de depozitare a produselor farmaceutice, cum ar fi medicamentele tiroidiene, din ficat, curățându-l de acumulare, astfel încât să puteți pierde în greutate.
 • Afine sălbatice: ajută la restabilirea sistemului nervos central și la eliminarea neurotoxinelor EBV din ficat. Conțin antioxidanți extrem de puternici care ajută la refacerea țesutului tiroidian și la reducerea creșterii nodulilor. Ele ajută la eliminarea metalelor grele toxice din creier și ficat. În cele din urmă, toate acestea înseamnă că afinele sălbatice opresc creierul să se micșoreze și glanda tiroidă să se micșoreze. Afinele sălbatice nu trebuie confundate cu verii lor mai mari și cultivați și pot fi găsite în secțiunea de alimente congelate a multor magazine alimentare.

Vă oferim o modalitate sănătoasă de a combina unele dintre aceste alimente în rețetă: Bulion de vindecare a tiroidei .

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.